01:08

Nu ska jag och Viveka mysa ner oss i soffan med chips och läsk och sen på en film, vet inte vilken men det blir nog en bra, pussen!

Vi är bäst på att sjunga hehe.

Jag och Viveka sitter här och sjunger förfullt till I'm a Barbie girl (a) tror nog att hela SKipås vaknar snart haha!

Imorgonkväll

Hejhej, imorn ska jag då jobba och sen på kvällen blir det hem till sandra på filmkväll med tjejerna, mysigt! Och jag saknar de gamla tiderna när alla vi träffades, så längtar! vet inte vilka filmer vi ska se men jag lär väl få reda på det imorn eller något. Efter vi varit hos sandra ska Ida slagga här och Vivvan skulle kanske det med.

Ikväll är jag och Vivvan ensamma hemma och vi sitter och lyssnar sönder My immortal med Evanescence, värt att lyssna på!
Innan sminkade jag ocg fixade jga vivvan hår hehe (a) tog lite fotton på henne, och hon är sjukt söt så såklrt blev bilderna as fina!
Pusshej.

blogguppehåll i två dagar, förlåt!

Hejsan bloggen, FÖRLÅT för jag inte uppdaterat på två dagar men behövde ett litet uppehåll. Nu är jag iallfall tillbaka allihopa! Dom här två dagarna har mest varit jobb, jobb & jobb. Fast igår kväll han jag vara med Elin och träffade lite kult folk och ikväll så är jag med Viveka som ska sova här, mysigt!
Jag ovc vivvan sitter framför datan och så händer detta, blö.
Vivvan & jag :
vivvan: ÅÅÅÅÅH KOLLA!
Jag: VA SNACKARU OM?!
vivvan: KOLLA?!
jessica: men säg vad fan det är?!
Vivvan: KOLLA, EN STOR SPINDEL!
Jag: FYFAN, (skriker hehe) döda den då vivvan förfan!
vivvan: Hur?
Jag: TA VICTORS LEKSAKS PISTOL!
Vivvan: HAHAH OKEJ! Jag vågar inte!
jag: MEN TRYCK DÅ FÖRHELVETE (skriker HAHAH)

Vivvan fösökte döda spindeln men det gick inte så bra men tillslut så fick hon död på den jävla spindeln! Den var större än min hand, det var en sån med långa  ben och liten kropp :( Som ni kanske märker är spindlar det värst & äckligaste jag vet hehe.

vivvan jagar spindel på bilden

Godmorgon!

Godmorgon alla nyvakna läsare! Vaknade nyss av att min Moster (Malin) kom in och väckte mig för att säga att dom skulle till flygstaden för att hyra en hyrbil som min mormor och morfar ska ha när dom kör hem till Norrland igen. Har klivit upp och har inte gjort ett skit än så länge men ska väl dra mig själv från datan snart och få lite fixat, hehe. Sen ska jag nog ringa Viveka om hon inte hinnner ringa mig före, för vi skulle vara idag, mysigt! Ikväll ska jag jobba och efter det kanske vara med Ida och elin.

Igårkväll så myste jag med familjen och släkten, vi åt gott och badade i bubbelpoolen. Dom åker dock hem imorgon, kommer sakna dom!

Pussen!

Stan!

Hejsan, idag fick jag lov att kliva upp klockan 8 för att jag skulle hinna med bussen kvart över 9 hahaha. Jag kom iallfall upp ur sängen och slängde i mig lite frukost för att sedan fixa mig och dra in till stan med Ida. Har haft sjukt kul gumman, skämt ut oss en hel del med men hehe, ni vill inte veta, eller?  När vi skulle kliva av bussen såg vi BARA gamla tanter framför och bakom oss, kanske för att det var tidigt haha? och sen när vi kom ut ur bussen jag såg INGEN som var "ung". När vi då hade hoppat av bussen gick vi till donken och köpte pommes och gick upp och satte oss, det var helt tomt så jag och Ida hade lite kul, ni ser nog det på  bilderna nedanför. Jag köpte bara en t-shirt, hade inte pengar till mer. Efter stan så jobbade jag ett tag och tog bussen hem till familjen. När jag okm hem fick jag reda på att om haft as fint väder och legat uta och solat o blivit brun, fyfan vad sur jag blev då hahahaha, vill ju också sola o bli brun! Men hoppas på sjukt fint väder imorn, hoppas? Pussen!

Ida hittade sina favvotights, HAHAHA!


Dagens outift samma som igår :)
byxor - Vero Moda 330 :-
Adidas kofta - stadium 400 :- (rea)
Svart linne - min syrras haha.


Helst själva på donkan kanske för att det var lite tidigt, hehe.




HAHAHAHAHA!


Köpte denna tröjjjan Gina tricot - 99 :-

...

Hejsan alla, kommit hem från Elin och Ida nu, vi har haft sjukt mysigt och vi har kommit fram till en fett rolig sak som jag längtar till! hehe. Imorn ska jag kanske gå på stan med Ida och sedan ska jag jobba på kvällen. Puss!

Ida! :)


Ida, jag och Elin


Ida och Elin



Jag älskar er!

Löshår?

Hejsan, jag vill köpa nytt löshår som är äkta när jag får min lön, någon som har ett bra förslag på var man kan köpa ganska billigt och bra löshår? Mitt ska bara vara en brun färg :)

Stan dag :)

Idag så vaknade jag halv tolv och klev upp o fixade mig. Drog in till stan vid två med min mormor, morfar och moster. Hittade ett par byxor som jag köpte och hårspännen, riktigt nöjd! Snart ska jag dra till Elin där ida är och vi ska ha mysigt, pussen!
btw, förlåt för dålig uppdaterin, har inte hunnit :/ Datan är JÄMT upptagen!

Kvällen outfit och dom nya byxorna!




Morfar och Malin (min moster) när vi åt på Sibylla.

Jag älskar Twilight!

Hej bloggen, idag har jag haft fullt upp så har inte hunnit blogga. Dagen började med att jag blev väckt vid elva för vi skulle käka frukost och sedan skulle jag se Twillight en gång till med mamma och sedan åka till jobbet. Har varit en lååång dag idag jobbade i 5 timmar så ikväll blir det mys med Mormor och Morfar som har kommit ända uppifrån Norrland för att hälsa på oss i en vecka, har saknat dom! Igår kväll så var jag då med Julia och Viveka, vi såg på Twilight då, DET ÄR DEN BÄSTA FILMEN JAG SETT I HELA MITT LIV! Fyfan, vad jag älskar filmen och Robert Pattinson, Någon som håller med?
Aja, nu ska jag käka pussen!

I väntan på bussen :)

Några bilder jag tog medans jag väntade på bussen, är bara på mitt hår men hehe :)








Filmkväll!

Hejsan alla, kom hem från jobbet för en stund sedan, har jobbat och efter det så cyklade jag och Madde till Hemmakväll. Vi hyrde film och köpte godis, jag hyrde då Twillight, har bara sett halva filmen förut så nu ska jag se hela, jippi! Ska till Viveka och Julia och se den, vi ska mysa och se på film då. Imorgon så ska jag jobba igen och sen vet jag inte vad som händer. Tycker ni ska adda mig på Bloglovin, pussen!




Hejdå bloggen, hej jobbet :)


Nu drar jag till jobbet, får bli enkla kläder
tröja - Gina tricot 149 :-
Tights med dragkedja - BikBok 129 :- (tror jag)
Linne - H&M 49 :-

Hejdå, hoppas alla får en bra dag, puss!


Godmorning :)

Nu är jag vaken och pigg! Har precis varit och fikat och nu ska jag fixa mig för att hoppa på bussen in till jobbet. Ska jobba under dagen då och efter jobbet ska jag hyra Harry Potter och Fenix ordern. Jag ville se den innan vi ser den nya Harry Potter filmen. Ikväll blir det väl att hitta på något, för det måste jag, känns som att jag sitter hemma 24/7, usch! Nej nu ska jag ta och fixa mig som jag sa, hörs sen, pussen!

bilden på håret jag lovade att visa.


bilden på håret när jag har slingat det, blev inte så bra. Utväxten blev inte bättre precis hehe.
Ifall ni undrar varför jag har kortare hår på bilden här och dom under är för att jag inte har mitt löshår som jag brukar använda :)

Kväll med Elin!

Hejsan alla, nu har jag och Elin koommit in vi har varit på stranden och myst, tog även en del kort som jag ska lägga upp så ni får se dom. senare ska vi nog dra ut igen och göra något. Måste dock ta bussen hem vid halv elva för jag ska jobba imorn. Jaja, hoppas ni haft en bra dag? Föfr det har iallfall jag haft! Pussen.















Hos Elin :)

Hejsan, nu sitter jag hos Elin gumman, vi ska nsart dra ut och göra något. Har längtat sjukt mcyket efter henne! Har inte kunnat träffas för hon har varit hos sin farbor och hans flickvän, blö, hehe. Pussen !

får bli en söt bild på Elin!
besök eliinsochor.blogg.se & Eliinjessica.blogg.se !


Headern

Nu har jag tagit bort  min header helt och hållet, ifall någon vill göra en åt mig så adda: [email protected] !
Tack på förhand :)

Nu är jag pigg och glad!

Hejsan alla underbara bloggläsare som jag älskar! Nu på dagen har jag hunnit med ganska mycket som jag ville. FÖrst så såg jag filme P.S I love you, den filmen måste alla se för den var helt underbart bra! fast jag grät halva filmen typ hehe. Efter det så tog jag en dusch, skönt var det verkligen! Och för en stund sen så städade jag mitt rum, stolt haha! Ikväll ska jag vara med min älsklings Elin som kommit hem, det ska bli sjukt mysigt, älskar dig gumman! Justja, jag har blivit medlem på www.bloglovin.se så lägg till mig där om ni gillar imn blogg, säg gärna till om ni har gjort det med. Kan någon berätta för mig hur man gör en länk haha, fattar inte? Kanske är trög men har försökt men går fan inte! Aja, hoppas någon hjälper mig, den får en länkning. Ni får ingen bild på mitt nyslingade hår nu, för har inte kunnat ta någon bra så man ser något. Så ni får vänta lite till med det. Vad ska alla andra göra ikväll då? puss!

Godmorgon!

Godmorgon alla! Idag blir det inte jobb, bara att ta det lungt och vara hemma. Ska duscha, se på tv och sånt. Justja, jag slingade mitt hår igår, blev ganska bra, kommer bild på håret sen. Igår på kvällen blev det inget speciellt, bara mysa med familjen som jag sa. Idag ska jag också övertala mamma att hon ska hyra Harry Potter och fenix ordern (stavning?) för vill se den innan jag ser den nya på bio, har sett alla utom den så ska göra det. men ska dra, pussen!

Inget blir som planerat, som vanligt...

Hej igen! Idag har det varit en lång dag och den är ännu inte över. Blir som sagt inget Tylösand ikväll men jaja, kommer väl andra roligare saker att göra, hoppas jag. Idag jobbade jag och delade ut flyers i någon timma, jobbigt... men bra för Sibylla. Ikväll blir det ingen bio för det fanns inga platser kvar, åh! Så får bli någon annan dag, skjuta fram allt som vanligt. Ska istället slinga mitt hår och mysa med familjen eller något. Nu ska jag dra, puss!
hehe, förlåt för mitt dåliga humör :d

Flyerserna, haha!


Så såg man ut innan man åkte till Julia.


Adidas koftan jag köpte i stan.


dålig dålig dålig uppdatering, I know.

Hehe, hej alla! Har uppdaterat sjukt dåligt dom två senaste dagarna, förlåt. Iallfall så kan jag ju börja med och berätta varför. Igår så jobbade jag då och jag hann inte sätta mig framför datan innan jag skulle åka iväg (jobbar på Sibylla för er som undrar). Efter jobbet så gick jag på stan med Sanna och Viveka, köpte en  Adidas kofta från Stadium, det var rea och det gillar jag! Efter stan blev det snabbt hem, fixa sig och äta. Efter det så åkta jag till Julia där Vivkeka, Sanna, Albin och hans kompis var. Vi gjorde lite olika, men det var kul iallfall! Hehe, fick lite små damp i slutet av kvällen på Albin och hans kompis för att dom helt plötsligt inte skulle skjutsa hem mig, men tillslut så fick dom lov att göra det ändå, annars hade jag fått gått själv i det där jävla mörkret ända hem, fyfan! aja, Nu ska jag iväg och jobba och ikväll så ska jag nog på bio med mamma för jag fick inte åka till tylösand, ÅÅÅÅÅÅÅÅH! ska jämt bli såhär, blö. haha.
Aja ska dra, uppdaterar ikväll, puuss!

Godmorgon!

Hejsan alla vakna haha, tycker ni är otroligt dåliga på att kommentera så det får ni ta och göra, släng bara dit en kommentar så är det klart, inte svårare än så? visst? Iallfall så vaknade jag av mobilen som ringde och väckte mig, det var Tobbe som sa att jag skulle jobba, som vanligt då. Så nu har jag dragit mig själv upp ur sängen och hoppat in i en varm dusch, känner mig faktiskt lite piggare nu. Idag så blir det bara myskläder på vägen till jobbet för jag är inte så pigg så det får bli så haha. Ikväll har jag ingen aning om vad som händer men på torsdag ska jag vara med Ida och några,  mysmys!
Vad ska alla göra idag då?
puss!

någon som kan hjälpa?

Jag lyckas dock inte med att fixa en ny design, alla blir bara dåliga. Någon som kan hjälpa mig att göra en? isåfall adda "[email protected]"
Det blev inte att hitta på något ikväll så jag tar det bara lungt, snacka med viveka i telefon sen tror jag och imorn jobba och tjäna pengar då, det jag gillar hehe. Jag undrar vad folk tycker om dom olika bloggerskorna som Kenza, Paulina, Blondinbella, Stina-lee, foki, kissie, desireé och dom? Vad är det ni gillar med bloggarna? kommentera och säg vad ni tycker. Själv tycker jag då Kenza är sjukt bra, egentligen är det bara om hennes vardag och hennes perfekta liv, men det är intressant att läsa. Och sen gillar jag Paulina för att hon är sjukt rolig och skön person, dock kan hon vara lite överdriven ibland. Dom andra bloggarna bryr jag mig inte så jätte mycket om. Men en bloggare som jag gillar och håller på att bli stor är Laila! Värt ett besök.
En annan sak är att jag vill verkligen göra om mitt rum, har inte alls med det ovan att göra men det är sjukt fult. Ingenting ser bra ut, gillar inte att vara i rummet. Men om ett tag flyttar min brorsa kanske ut och då får jag ta hans rum, då kommer ni få se bilder på ett nytt underbart rum, hehe!
Vad hittar ni på ikväll då? själv ska jag sätta mig och glo på tvn, puss!

headern är tillfällig!

Justja, jag måste bara säga att headern är extremt ful och jag ska inte ha kvar den, ska fixa en ny så fort jag har tid!
puss

21 Juli

Hejsan bloggen, förlåt för dålig uppdatering idag men har inte hunnit. Iallfall,  imorsen vaknade jag av väckarklockan klockan tio igen. Jag fixade mig och fikade som vanligt sedan hoppade jag på bussen till jobbet. Skönt att jobba faktiskt, hehe. Efter jobbet gick jag och fredde till Expresso house, fikade och snackade, efter det blev det bussen hem vid 5. Bara käkat  och tagit det lugnt. Imorgon blir det jobba och ska slinga håret i en blond färg för att det ska passa till löshåret haha. Jaja, ikväll har jag ingen aning om vad som händer hittar väl på något, hoppas jag. Ring ifall ni vill hitta på något!
Justja, om några dagar ska jag och min mamma gå på Harry potter - halvblods prinsen, någon som sett den? isåfall var den bra? Jag älskar iallfall harrypotter och tycker alla filmerna varit bra så hoppas denna är det med.
Aja, ska dra pussen!

fixar!

Håller på att göra om bloggen, men är INTE klar ännu! ska fixa det mer sen. puss!


Stan idag!

Hejsan alla underbara bloggläsare, idag blev det stan med tjejerna, mysigt! Gick runt lite på stan och dom köpte lite sedan käka vi på donkan, fast hatar det, dom suger! Någon annan som håller med? Sibylla är fan det bästa, ni kanske fördstår varför jag tycker det hihi. Om inte så är det för mina föräldrar äger det heh. Jaja, nu ska jag fixa lite och sen ska jag ut i solen och lyssna på musik o dricka läsk, mumsigt. Ikväll blir det  kanske att vara med Ida och några/någon.
Justja, jag ska snart få min lön så då blirdet ut och shoppa! Någon som vet något ställe där man hittar fina jeans/tights som är ljusa billligt?
ska ut nu, puss!

Ida och jag


Selma sötnos!


Elin och jag


Elin älsklling!


Heheh.

071909!

Hejsan alla underbara bloggläsare, ni besöker bra men jag vill även ha lite kommentarer tack! :)
Idag så vaknade jag upp vid tio av min väckarklocka som ringde, klev upp, fikade och slängde i mig lite fika innan jag hoppade på bussen in till jobbet. Jobbade där i några timmar sen gick jag hem med madde (min låtsas storasyrra) till henned lägenhet och såg på tv. Efter det tog jag bussen hem vid sex och då kom Viveka och Julia.  Vi badade i bubbelpoolen och myste, odm var tvungna att dra vid 11 så nu är jag ensam hemma, hatar det närdet är kväll! någon anna som gör det med?
jaja, nu ska jag läsa lite bloggar och snacka med folket, puss!
och släng gärna en kommentar när du ändå är här!

Få mycket mer besökare? gör så här!

Om man vill ha mer besökare till sin blogg eller hemsida, ska du bli medlem här : 


http://www.viraltrafik.se/?jessicasvedberg

Läs igenom va man ska göra & bli medlem, tar inte lång tid alls och de funkar :)
Så gör de!


Bilder sen jag och Elin vad med Ida o Olivia:)


Snyggggingarna! älskar er.




Olivia var toanödig hahahahhah =D


Ida, dålig kvaliteé (stavning?) på alla bilder men shit, det får ni leva med!
puss

Älskar Elin!

Idag vaknade jag upp hos Elin gumman, klev upp och fikade o så för att sedan ta bussen in till Halmstad och jobba. Efter jobbet var jag helt slut på men lyckades ta mig till busshållsplatsen haha och sedan ta bussen till Elin igen. Vi har fixat med våran nya blogg Eliinjessica.blogg.se kolla in den och kommentera vad ni tycker! Nu ska jag snart hem för att ta det lungt och sedan jobba imorn igen.
Puss!


Tack för en underbar dag!

Nu är det kväller haha och jag och elin har precis fixat oss för att krypa ner i sängen och sova, ska bli otroligt skönt! Ikväll så var jag och elin med Ida och Olivia. Vi gick runt i Haverdal, snackade o så, mysigt. Imorn ska jag jobba vid 1 så tar bussen in. Ska inte bli så fint väder tyvär så då kan man lika gärna jobba och tjäna lite pengar.
Men nu ska jag sova, puss!

kommer bilder imorn från kvällen...


Hejdå. :)

Nu drar jag till Elin, har precis duschat och packat ska slänga upp lite bilder snabbt åt er från dagen. puss!

Outfit, en enkel innan jag hoppar på bussen till Elin.
Tröja - gina tricot 149kr
shorts - Gekås







Sol och bad, det bästa man kan få!

Jag vet att jag varit jävlingt dålig på att uppdatera men det är för att jag har mått dåligt men nu är det bättre! Igår så var jag bara hemma och myste med familjen, vi grillade och lite så. Idag så bar det av mot stranden med Viveka och Elin. Det har varit otroligt varmt och skönt ute! Efter ett tags solande och badande kom min mamma och Tobbe (hennes kille) och hämtade oss med deras båt vid haverdals strand, sedan åkte vi till Tylösand och badade och käkade gott. Nu är jag hemma för att duscha och packa saker för att jag ska sova hos elin bästiis sen, ska bli mysigt! Idag har jag fått lite färg iallfall och det är jag mycket  glad över. jaja, nu ska jag hoppa in i duschaen och slänga ner lite saker i en väska.
Ha det bra för det har jag, puss!

Godmorgon!

Nu är jag vaken och pigg, host. Ska fixa mig och  slänga i mig lite frukost,  sedan tar jag bussen in till stan. Efter det får jag se hur det blir. Ha en bra dag, puss. ♥

Tylösand Onsdag

Idag kom jag då hem från Helsingborg som jag tror alla vet, mamma kom och hämtade mig hos Elin sedan åkte vi hem för att packa och sedan dra ut med båten till tylösand för orup (stavning?) och lena skulle spela där. När vi var framme badade Tobbe och Fredde när vi hade ankrat utanför Hotelet där dom skulle ha konsert tror jag haha. Vi åt och myste. Efter ett tag gick fredde in till land för att träffa några haha, ni skulle sett han.. kommer lite bilder sen. Vi åkte hem vid 10 och cyklade sedan hem från hamnen i den sköna värmen. Jag hade en jätte mysig dag med en del av familjen!

Imorgon ska jag in till stan och gå till tandläkaren, kanske träffa Elin med i stan. Efter det ska jag kanska träffa Viveka och Julia som jag lägtat efter!
Puss.

Fredde när han går in till land med en plastpåse med vanliga kläder, haha.



Fin bild som jag tog.

Helsingborg - sommaren 09

Hej, nu är klockan ett på natten och jag har fixat allt jag ska ha gjort hoppas jag, kom hem från båten för bara någon timma sen men bilder kommer sen. Nu har jag lovat att uppdatera om helsingborg och danmark med Elin bästiis.
Första dagen badade vi, gick runt på campingen, kollade in Råå där campingen låg (själva "byn") och massa mysigt!

Andra dagen så åkte vi över till Danmark med färjan hela dagen och sedan så gick vi i danmark, köpte ett par skot och en t-shirt då. Sedan till campingen och mysa.

Tredje dagen som alltså är idag så har vi varit på Väla och jag köpte en jätte fin tunika, verkligen nöjd!
Tack för helt sjukt underbara tre dagar som jag verkligen göra om med bästavänn!
Jag älskar dig hjärtat!

Helsingborg och Damnar - sommaren 09

Helt slut på och det är onsdag

Hejsan alla underbara läsare,nu har jag precis kommit hem från 3 underbara dagar med bästavännen i helsingborg, ska snart ut med båten och mysa så uppdaterar ikväll om hur jag haft det! Pussen

En underbar dag med bästavännen!

Hejsan alla sjukt underbara bloggläsare, på eftermiddagen idag kom Elin över till mig för att vi skulle bada bubbelpool, det var sjukt varmt där i och vi hade as mysigt! Efter det så packade jag till hbg och sedan åkte vi hem till Elin. Här fixade jag mig för att dra ut sen och träffa några, men först käkade vi otroligt goda pizzor! Vi var ute med Hanne och Alexandra. Drog hem vid 11 ungefär. Tack för en helt perfekt dag!
Pussen :$

Dagens outfit blev inte så annorlunda precis men haha ;
En t-shirt - BikBok två för 99 :-
Ett svart linne - H&M 99 :-
Jeans/tights - Gekås




Elin älskling!


Hanne =D


alexandra haha :)


I'm the best fuck the rest Y


Älskar dig bästiiis §

Hej Halmstad!

Hejsan älskade läsare, nu är jag hemma igen, wihhho! Har precis ätit och packat upp alla saker. Tågresan gick bra och fort, mådde bra som tur var. Trodde att det skulle bli värsta tågresan ever för jag hade så jävla ont i magen men så blev det inte, som tur var. Om ett tag ska Elin komma hit och vi ska bada i vår bubbelpool och sen så ska jag packa o sånt. Efter det drar vi hem till henne och ska träffa några I think. Sedan sover jag då hos henne och sedan bär det av mot helsingborg!
Fyffan vad kul vi ska ha!

Hejdå norrland! :(

Hejsan alla underbara läsare! Nu har jag packat klart allting, hoppas jag! Har precis varit ute och spelat kubb, jag och pappa förlorade mot min lillasyrra och Carina. Men vi var bäst, höhö. Nu ska jag bara ta det lungt och sånt.

btw, jag söker ett par fina gladiator skor som täcker ganska mycket av foten eftersom att jag hatar mina fötter haha, tips? :)

Ikväll åker jag hem...

Vaknade klockan 12 idag av att mina syskon hoppar studsmatta untanför mitt rum och skriker på mig att jag ska vakna. Såklart kunde jag inte somna om, och just den här dagen hade jag en underbar dröm och dom väckte mig mitt i allt, det händer alltid när jag drömmer något bra, hahaha. Nu ska jag snart slit mig från daton och packa mina saker inför min hemresa, jippi.
Pusshej :)


Godnatt!

Nu har jag precis tagit en ordentlig dusch och jag känner mig mycket ren haha. Nu ligger jag i sängen och tänker sova, blir attsova ut imorn så jag är pigg när jag kommer till älsklings Halmstad på söndag, har saknat alla otroligt mycket!
Pussen :$

Shululu

Har precis käkat pizza med familjen, mycket gott. Fast blev mätt efter halva pizzan, haha. Ikväll ska jag fortsätta på att städa och packa i mitt rum för som det ser ut nu så är det en soptippp. Ingen verkar fatta när jag kommer hem haha, jag kommer på SÖNDAG men kliver på tåget på lördag, det är nattåg. Kommer inte hinna träffa några förutom Elin förens på torsdag eftersom att jag och Elin kommer hem på onsdag kväll.

Onsdag, Torsdag & Fredag

Förlåt för jävligt dålig uppdatering, har inte haft tid. Iallfall I onsdags åkte jag hem till Elin där jossan var vi gick till Ica och köpte läsk till kvällen och sen hem. Lite senare så gick vi ut och grillade och man kan ju inte säga att det gick lyckat iallfall, jossan och elin stog och försökte få eld medans jag gjorde massa annat, så det blev ingen grillning efter en halv timmes försök... Vi fixade tältet vid tolv (på kvällen) och gick in och snackade ett bra tag. Halv tre så gick vi och gungade på skolan, utan skor så frös lite höhö. Somnade vid sex på morgonen och vaknade sedan vid elva tiden ochh gick in. Såg tre filmer och Elin och Jossan gjorde mat åt oss, jag fick inte hjälpa till för dom skulle överaska. Det blev iallfall jätte gott.
Åkte hem till mig vid fem och jossan följde med, vi såg skräckfilm och sånt. Tack för två helt sjukt underbara dagar älsklingar! jag älskar er.

Idag så är det bara att ta det lungt och packa tills imorn då jag tar tåget hem. Ska då iväg till Helsingborg med Elin gumman.


Bild mitt i natten när vi gunga, vet att det är ljust men det blir aldrig mörkt här =D



Nu är jag så jävla glad! =D

Hejsnan bloggen, nu är det bestämt att jag ska komma till Elin på söndag och sova hos henne sedan ska vi nästa dag, på morgonen åka iväg till Helsingborg. Där ska vi bo på en camping tills på Onsdag och ha sjukt mysigt! En dag ska vi åka över till danmark med, blir nog lite shoppa och så.
Elin sochor jag älskar dig obeskrivligt bästavänn <3
Puss på dom dagarna :$

ttttttttttältning! 8D

Ikväll blir det tältning igen, mysigt! =D
Smsa mycket..

söndag och Måndag !

Hej bloggen, förlåt för riktigt dålig uppdatering men har haft fullt upp i två dagar, istället kommer en lång nu...

Igår så var det då dop, min lillebror Elvis skulle döpas. Efter dopet gick vi till hembyggdsgården och fikade, snackade lite med släkringar som det var väldigt länge sedan man träffade, riktigt mysigt! Efter det åkte vi hem och käkade middag. Var ute hela kvällen och hade sjukt skoj. Jag, Frida och Linus kände för att sova i tält så vi tog fram det och satte upp de. Tog ut alla kuddar från övervåningen (21 kuddar) och fixade till i tältet, var vaken väldigt länge in på natten. Vi snackade och ja haha, jag hade lite mycket energi :)

Nästa dag så vaknade jag vid 9 och gick in i huset och fikade, skulle till stan med Elin. Pappa bokade min tågbiljett så jag kommer hem på söndag älsklingar. Fixade mig på 20 min och stack iväg till bussen. I stan åt vi på mitt favvoställer Subway och gick i affärer. Hade bara 200kr så blev inte mycket för bussbiljetterna är fan dyrare ön i Halmstad, segt. Stack hem till Elin vid fyra och hade sjukt kul. Tack för en underbar dag gumman, jag älskar dig!
Puss på härliga dagar, fast jag saknar vädret! :$



dagens outfit blev väldigt vanlig, en t-shirt från bikbok och
ett par jeans/tights från Gekås :)

















Blev detta linnet från H&M för 29.50 REA då :)
& ett par öronhängen för 40kr.

Jag och Elin sötnos :*


söndag =D

nu åker jag till dopet, har fixat mig nyss... kmr bilder senare.
Pusssen.$

finast, punkt slut.


Viveka är extremt söt och hon är min! (L)

4 Julia, lördag..

Hejsan alla söta, Idag blev det stan och shoppa, fast hade bara 240kr och ett presentkort så blev inte mycket. Åkte in med Carina, Linus, Frida och Carinas föräldrar men gick mest med Frida haha.. Efter stan gick vi och åt på subway, mitt favvoställe! Världens goaste mackor. Imorn är det Elvis dop och på måndag ska jag på stan med Elin och shoppa ännu mer.
Här kommer lite bilder sen dagen som jag tagit med mobilen och därför är dom inte superbra.
Puss på kläderna jag köpte :$

Blev en tröja från gina tricot och ett par tights idag.. bild från när vi åt på subway =D

kläderna på bilden ovanför denna...
Köpte ett par tights med dragkedja där nere på Bikbok 149 kr tror jag..
En t-shirt och ett linne för 99kr
en foundation pensel 99kr på åhlens
en Concealer från åhlens vet inte pris

Tröjan som jag köpte är på denna bilden ovan..

sooommmmmmmmmmar!

måste bara säga att jag älskar låten Sky's the Limit med Ola...
fyfan vilken bra låt, blir en sommarplåga (a)
hoppas alla haft en bra dag det har jag iallafall haft!
puss på låten! :$

2 Juli, torsdag (:

Hej snyggingar! Jag vaknade precis av att en traktor eller något körde fram och tillbaka på vägen utanför vårat hus, tack. Har nu käkat frukost och ska snart ut och sola o hoppas på att få lite färg som alla andra får. Jaja, idag ska jag nog ta det lungt och så.. Imorn kommer Carinas barn Linus och föräldrar hit så vi har typ städat hela huset haha.
Jag kommer hem inte nu i helgen men nästa så alla vet. :)
Pusssen :$


Ingen sol och inget brun! :'/

Hej bloggen, just nu är jag skit sur för att jag inte blivit något brun och alla andra har det, vill just nu komma till Halmstad och sola sönder! Inte för att det kommer att gå men, får vänta i en och en halv vecka till, sen kommer jag halmstad. Idag vaknade jag upp tidigt hos farmor, klev upp och fixade mig. Vi åkte till husvagnen och jag solade lite.. efter det så åkte vi till Husum och käkade våfflor och jag fick mitt nya löshår, nöjd som fan! (a). Efter det lämnade vi Ellen och sedan hem till husvagnen igen. Nu ös regnar det och jag nördar datan. Ring och sms:a mig mycket  tack ;d
På söndag ska min lillebror Elvis döpa sig så det ska bli mysigt, träffa hela släkten och sånt då. Jaja, nu ska jag kolla tv.
Puss på mitt hårrrr. :$

RSS 2.0