Sol, coca-cola och hängmatta..

Sitter i husvagnen hos farmor nu och tar det lungtm nyss varit ute och solat ett tag. Sommaren är fan bäst, jag älskar den! Kom på att en riktig sommar är när man ligger i hängmattan, solen steker och man häller i sig cola (H) någon som håller med? Ikväll åker vi tillbaka till lägenheten och då ska jag nörda Sims 3 ett bra tag, mobba inte haha. Min kusin Ellen är här också så hon och min syrra Frida "leker"  och "pratar" så att hela campingen får ont i öronen, yippi hah. Imorn kommer några kompisar till Ellen hit och då lär det bli ganska livat eftersom att en är 10 och en 8, någon som vill komma och rädda mig? (a) Nu ska jag nog ut och sola igen och bli brun.
Puss på alla som läser min blogg, älskar er :$
glöm inte att kommentera ffn! (a)


Nu blir det kväller, hahaha!

Hej alla, nu sitter jag hos farmor och myser, ska snart sova, kommer nog bli här några dagar. Dagen har varit skit i dag, vaknadepå bra humör men  det ändrades ganska snabbt, aja. Imorn ska vi till campingen där farmor och farfar har sin husvagn på somrarna och campar, ska sola och bada.
Pussar på alla  saknade sötnosar! :$

Godmorgon dagen!

Hej, Vaknade imorse tio i sex av att en geting flög runt i mitt rum och lät,åhh! Efter ett tag kunde jag somna om men vaknade en halv timma senare av samma sak, klev upp och öppnade dörren och fick stå där tills den till slut flög ut och jag kunde åter igen somna om. Vaknade sen vid 11. Igår så var jag och familjen på bilträff i Umeå (pappa som ville dit) var hur jävla varmt som helst så vi åkte ganska tidigt, när jag kom hem så såg jag att jag hade bränt mig jätte mycket på halsen och bröstkorgen, fyfan vad det kliade! Fick skynda mig att göra mig i ordning för vi skulle ta bussen tio i fem till Rix FM. Hade sjukt kul där, åkte karuseller, köpte mina solglasögon, käkade gott och lyssnade på alla underbara artister! :D åkte hem vid elva halv 12. KOmmer lite bilder nu sen när dom sjöng inte så bra bilder men dom får duga. :)

Star pilots.. gert fylking strippar hahaha!


Janet Leon från made in Sweden och Anders Fernette











Ola, han var fan den bästa på hela kvällen!

Rix Fm festivaln 2009 med Elin, sjukt kul gumman! (L)
Pussen :$

27 Juni, Lördag

Hej bloggläsare, kom precis hem från Rix FM festivalen, har haft så jävla kul idag! Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova lääääääääääänge... Skriver om dagen imorn och lägger även upp lite bilder.
Puss på en underbar dag :$


Jag älskar Elin f!

27 Juni, Lördag

Hej bloggen, vaknade strax efter 8 av att pappa kom in och väckte mig så jag fick lov att kliva upp och duscha. Nu har jag precis fixat kart mig och vi ska snart åka till Umeå på bilträff (det är pappa som vill dit) men det ska väl bli roligt. Efter det ska jag hem och fixa mig sedan ta bussen in till stan och gå på Rix FM.
Puss på dagen som kommer :$

jag är trött, 090626..

Hejsan blogg, först drog vi då in till stan på hamnfesten en liten stund, kollade runt där och åkte ngn karusell. Såg och träffade väldigt många sen förut, inte många som kände igen mig heller hahah (a) Sedan åkte vi och handlade och sedan hem. Nu sitter jag här och är skit trörr verkligen! Imorn blir det att kliva upp tidigt och fixa mig för att sedan dra till Umeå över dagen. På kvällen ska jag och Elin dra till Rix FM festivalen, längtar! Och jag ska höpa mina "solglasögon" yeah (H)
Pussen. :$

Stan =D

Hej, vaknade tidigt idag, vid 9, uscha! Sedan var det att kliva upp och fika, satte mig sedan framför tvn ett bra tag :D. Jag kan inte sola idag eftersom jag blev bränd igår så är det jätte lätt att bli bränd idag igen, aja. Nu ska jag snart in till stan och jag har precis fixat mig, är på skit bra humör hahah! :D
Puss på dagen :$

Flätan jag gjorde, lite misslyckad men hahah :'D


En poes (stavning?) som jag gillar (a)


en bränd dag, 090625

Idag vaknade jag vid 10 av att det var jätte varmt i mitt rum så kunde inte somna om, jag klev upp och duschade det första jag gjorde för mitt hår var usch. Sedan fikade jag och skyndade mig snabbt ut för att sola. Jag smörjde in mig med sololja, något som jag verkligen ångrar nu! har bränt mig, tyck synd om mig för det gör ont. Aja, hoppas verkligen det är borta tills imor och att det då har blivit en fin brun färg, man kan ju hoppas ialfall, även fast det inte är så troligt, haha. Imorn blir det solning i skuggan och ta dte lungt, och på lördag blir det rix FM festivalen med Elin, längtar!
Här är det 30 grader och vi håller på att fylla upp våran pool (a)
Nu ska jag snart ner och smörja in mig med after sun, kan behövas,  pusshej!

onsdag 090624

Hej, Igår var jag med Elin,var sjukt länge sedan gumman, Hade jätte mysigt! Idag ar jag legat och stekt i solen och fått lite färg, äntligen! (: Imorn ska jag nog på hamnfesten med Elin och åka karseller :D:D:D längtar!
Hemma hos mamma har vi skaffat bubbelpool någon som vill komma och bada när jag kommer hem ? (a)
pussen

Måndag 22 Juni.

Hej bloggläsare, idag harjag stekt i solen, bara chillat.. Ikväll så myste jag framför tv:n och snackade i telefon med Elin bästaste, imorn vet jag inte, sola och bi ännu brunare tror jag.
Saknar alla ;'(
Pussen

Här kommer lite bilder från veckan som jag inte lagt upp :)

Minkära lillebror var här i 3 veckor, hade sjukt kul med dig!


Var med mina älsklingar, Ida och Elin.


sötaste ida!


elin och ida.


På midsommarafton, mysigt!



Elin och hennes föräldrars komis barn, älskar dig Elin!





Elvis min lillebror då haha, så gullig.


Pappa och elvis när vi åkte och handlade.





090621♥

Hej alla, nu är jag äntligen hos pappa, kom hit klockan halv 6 i morse, snacka om att man var trött. jag sov när jag kom hit och vaknade vid halv 12, vi fikade och åkte sedan o handlade. Nu har jag precis varit ute och ridit, fyra år sedan sist, så jävla kul det var! Vi har världens snällaste häst med så det underlättade ju lite, haha. Ikväll ska vi grilla gott och mysa. har längtat hit mycket, men man vill ändå inte missa allt kul som händer hemme i Halmstad. Men det är ändå ganska skönt att komma bort från allt i några veckor, och inte tänka på ett skit. Fast jag saknar alla jätte mycket ändå.
Aja, hoppas ni har det bra iallfall, vi får göra något när jag kommer hem tycker jag! (:
Pusshej, ring och smsa mycket! ♥

snabbt inlägg om eftermiddagen♥

har precis varit och ätit tårta, mycket gott! Var nere vid Midsommarstången och träffade Viveka, Julia och Elin bästavännn. Jag tykcer att Elin och jag dansade jätte fint! (a) HAhah, snackade lite och gick runt, var sådär. Nu ska jag snart upp och bada med lillebrorsan. Kysshej ♥
Bilder kommer sen.

090619♥

Haaaallåå, Igår var jag med Elin och Ida. Först så åkte jag hem till Elin efter att jag köpt en mobil i stan och då så cyklade vi till campingen och sen så åkte vi hem till mig för att bada i poolen, skit skönt! Efter det så åkte vi till Haverdal igen och cyklade runt och träffade Stina lite senare, hade skit mysigt! Tog bussen hem 20 över 10.

Idag ska jag packa  och dra ner till midsommarstången tror jag, sen ikväll ska jag nog inte gör något, ring ifall det är något..
Pusshej ♥

en dag med dom bästa!♥

Hej hopp, Idag vaknade jag vid 10 och gick upp o fikade o fixade mig, sen så åkte jag till stan för att köpa e ny mobil och den blev en Sony ericsson, lägger upp en bild på den här nere. skulle egentligen jobba men det behövdes inte. Sen hem till Elin och där var Ida.  Vi cyklade till campingen och sedan hem till mig för att bada och äta fika haha (a) efter det åkte vi hem till Elin sötnos igen, sen drog ida efter ganska mycket flums hahahahaha!  nu ska vi fixa oss och snart dra ut, o Ida kommer nog om en stund.
Puss på dagen, den var och kommer bli bäst! ♥

090617 ♥

Hej alla, förlåt för jag uppdaterat dåligt, men det är för att det varit något fel på datan. Aja, nu har jag kommit hem från Elin har varit där sen 4. Först kom jag dit och vi gick ut och tog lite bilder som kommr sen, Åkte till campigen och sånt, köpte glass och flabbade sönder HAHAHHA, så kul vi har haft gumman! Innan idag var jag med Ida i stan och jag köpte ett par byxor, en tunika/tröja och en t-shirt. Det var jätte mysigt sötnos! Imorn så ska jag jobba sedan ska jag vara med Elin och Ida ifall Elin mår bättre då. Hoppas! Sedan på lördag åker jag upp till pappa, längtat efter honom haha  (a)
Pusshej ♥
bilderna kommer senar datan har lite problem just nu :) gaah!


090616 + bilder sen jag och elin var ♥

Hej sötnosar, Idag vaknade jag vid 11 och gick upp o latade framför datan och käkade lunch , var skit trött. Sen så gick jag upp pch badade i poolen med min lillebror, riktigt skönt! Efter det så åkte jag ner till göstas och träffade julia och viveka, vi köpte glass o snackade lite, åt en strunt med knäck och vanilj med choklad sås, mums! Vid klockan 5 så fick jag lov att åka in och jobba i 2 timmar, käna pengar, snart är jag ju rik! (ironi). NU sitter jag här och gör inte ett skit och imorn ska jag in till stan med Ida och shoppa, ska bli sjukt kul, älskar dig!
Här kommer lite bilder sen jag och Elin var...
Pusshej ♥


sry att bilderna blev dålig "kvaliteeee"

090615

Hej Sitter här med Elin och vi ska snart ta bussen, hon ska hem och jag jobba i två timmar.. Har slaggat med Elin och idag har vi tagit lite kort och bakat, Det kommr lite bilder sen.
Puss ♥



090614

Vaknade upp hos Selma idag, har slaggat hos henne från igår, mysigt!(: Var där till halv 1 och sedan åkte jag in till stan för att jobba i några timmar, kom hem vid typ 7. Städade lite och sen kom Elin och efter ett tag Viveka, gick upp och badade sedan så delade vi ut lite reklam, sen hem. Sitter här nu och Elin ska slagga hos mig, Imorn ska jag nog jobba och vara med några.(:
Kysshej♥

shuu Lördag!(:

Vaknade vid halv 11 idag, ingen sovmorgon igen. -.-'. Gick upp käka frukost och dampa för att internetet inte funkade, men jag har fixat dt nu för att jag är bäst!(: Snart ska jag duscha och sen sticka till Haverdal och träffa Selma och Elin kanske.
Blir nog dom ikv med, kysshhej♥

Suddig bild, men den är het! :)

090612

Idag vaknade jag upp hos elin gumman av att sandra ringde och sa att mamma smsat att jag skulle jobba, haha. Så vi klev upp, kolla buss, fikade och fixade oss för att sedan hämta min mobil som jag glömt hos Sandra. Jobbade från halv 1 till halv 4 tror jag, ganska okej. Skulle egentligen på schools out ikväll men fick inte, skit! Dom som åkte dit får ha det så kul iallfall. Men jag åt god mat istället och sedan bastade jag med Fredde och Kim, sen kom xerxez och Lovisa lite... Nu sitter jag här och gör inte ett piss, jätte kul. Imorn vet jag inte vad jag ska göra drar nog till någon på kvällen, skulle kanske vara med Selma, aja.
Pusshej ♥

Sötnosarna!

Sommarlov! :)

Igår var det skolavslutning och alla var verkligen jätte fina, och nu är det äntligen sommarlov! Efter skolan åkte jag hem till Sandra med Selma och Elin. PÅ kvällen blev det en "skolavslutningsfest" ganska kul, gick hem vid 11 och slaggade hos elin, älskar dig gumman!
Tack för en mysig kväll.
<3

skolavslutningsklänningen, usch!

Sitter här och jag absolut ingenting, har tagit lite nya kort som jag tänkte lägga upp, prövat min avslutningsklänning (skit ful) och ätit jätte god mat! Madeleine (min låtsas storasyrra) kom hit idag för hon ska följa till skolavslutningen imorn med, så vi har snackat lite och så. Nu ska jag snart duscha och fixa mig inför imorn, sen blir det väl sova för jag är mycket trött!



090610

Hej bloggläsare! Idag var det då skolan, vaknade lite senare så fick bara bli tights (stavning?) och två linnen att ha på sig. Åkte till skolan och kollade film lite sen var det 1 och 2ans spår mot 3 och 4ans spår i fotboll, basket och innebandy. Spår 1 och 2 vann, men 3 och 4 var mycket bra! =) (själv går jag i spår 3) Efter det fortsatte vi se filmen som var riktigt dålig, det var en parodi. Efter det mat och sen "tipsrunda" o sen hem. Fick gå hem när det ösregnade, mysigt! -.- Nu sitter jag och käkar glass och fixar lite.

Imorn är det skolavslutning yeyy! gud vad skönt det ska bli att slippa skolan, fast man kommer ju inte träffa alla kompisar hela tiden, det är nog det ändå dåliga. Efter det ska jag hem till Elin med Sandra och ska slagga hos elin, ska bli sjukt mysigt sötnos!
Hörs senare, puss!


en vän som är så är det finaste någon kan få...

Idag har det varit skolan som vanligt, sett film och tråååååååååkat, fast det var god mat hahah, typ första gången -.-
Efter skolan följde jag med min sötnos Elin hem. Vi fikade, tog kort, och fixade lite med bloggen, snackade och så. Mysigt! Sedan hem och ta det lungt.

Elin sochor, du är en av mina bästa vänner och jag vill aldrig förlora dig för du är en sjukt underbar person! Jag älskar dig mycket mycket. Har bara kännt dig 1 år snart men det känns som 10år! Du är helt klart bäst, och du är inte som andra det är det som är bra, för du är en sån man kan lita på i gemförelse med andra. Lämna mig aldrig gumman! <3


<3

090608

Idag var det först skolan, glad att jag gick dit, tänkte inte göra det för jag mådde inte så bra men det gick över som tur var...
I skolan fikade vi och kollade film. Varit ganska slappt, snart är det ju slut på skolan bara 3 dagar kvar, skönt!

Efter skolan följde Elin med mig hem och efter en stund kom Viveka och Julia, vi gick upp och badade och myste. Såklart tog jag och elin kort som jag ska lägga upp, tycker att ni ska kommentera då! :) Jag älskar er tjejer Pusshej! ;*






älskar dig mkt mkt mkt gumman! <3

imorn...

Imorn ska jag till skolan och vi ska se film och fika mycket gott, mysa och sånt.. längtar!
Efter skolan ska Elin och Viveka hem till mig och vi ska kanske bada och sånt. Älskar er tjejer <3
Kysshej ;*


Outifits


Här kommer lite bilder på några kläder som jag lovat att visa, ska snart sova kysshej!


det nya linnet som jag lovat att visa, från H&M 98kr.
Jeans tights från Gina tricot
halsband från H&M 5kr


Kläder jag tänkte ha imorn.
Skor - Stadium 600kr
Jacka - H&M 400kr
sjal - bikbok

När du ändå är här...

Idag har över 80 stycken besökt min blogg och jag har bara fått 2 kommentarer, så jag tycker att ni kan ge någon kommentar om hur min blogg är och vad jag kan göra bättra, så KOMMENTERA! :)

090607

Sitter här vid datan och ska nog bada med Viveka i poolen om ett tag, för den öppnade igår. Idag vaknade jag tidigt av att min lillebror springer runt i huset och skriker, jätte skönt att vakna till det, verkligen. *host*.

Igår så jobbade jag först på Sibylla för första gången i år, riktigt kul håller på att lära mig att göra mat och snart kassan... Sedan åkte jag hem vid 5 och Viveka kom för vi skulle till poolen för att bada för första gången, skit kallt var det! Var där en timma sen åkte hon hem och jag hem för att äta middag, ganska gott. gick och la mig vid 12 tror jag.kläderna jag hade igår
































jag hade igår.
Linne från bikbok och ett till under från H&M.
Shorts från Gekås.

090606

Vaknade klockan 8 imorse av att mamma väckte mig, kunde som vanligt inte somna om så fick kliva upp. Har fixat mig nu och ska snart iväg till Sibylla och jobba, fast har jätte ont i magen.

 Igår var det stranddag med skolan och det var sjukt kul! Hela spåret var uppdelat i 8a lag och jag var med i lag 3. Först så körde vi brännboll och kom 3a. Sedan skulle vi bygga sandskulpturer och då kom vi 1a, sist var det robbinson-tävlingen, då kom vi 2a! Är riktigt nöjd med det haha.

Efter skolan följde jag med Elin till stan för hon skulle köpa ett par skor till avslutningen, riktigt fina var dom! Själv köpte jag ett halsband och ett tunika / linne. Nu måste jag iväg, puss!

Bild på Tunika / linnet kommer sen.

090605

Nu sitter jag här och ska snart till skolan, ska då har stranddag.. som tur är regnar det inte nu. :)
Tänkte visa några bilder på vad jag köpt den senaste veckan.


tunika - Bik bok 199kr
solglasögon - Cubus 99kr
sol oil - vet inte
klänning -
shorts - Gekås 59kr (tror jag)
skor - sko punkten 549 kr (vet inte riktigt)




shorts - avklippta Disel byxor från JC.
Tröja - Gekås
bälte - Gekås
Byxor - Gekås 129kr
Tub linne - H&M 99kr
tights och neonstrumpbyxor - Gekås.


Nu ska jag dra till Skolan, pusshej ;*

stina...


Stina, farmor och farfars nya hund som jag myste med idag ocg igår, sjukt söt!

090603

Idag har det varit skolan som vanligt, slappt då, blev klar med min saga i tid också! (stolt) Snackade i våra lag (är med i lag 3) om hur vi skulle göra på stranddagen som är på Fredag, längtar!

Efter skolan hämtade farmor oss samma tid som igår och vi åkte hit och åt god mat igen, och jordgubbar till efterrätt. Har busat lite med hunden, spelat kort, snackat och datan. Imorn åker dom och det vill jag verkligen inte, aja, träffar dom snart igen när vi ska till pappa.

Ikväll ska jag snacka lite med mamma, se på tv och städa haha. Hoppas jag får gå på stan imorn och slagga med Elin på fredag! måste få det.

Det är bara 7 skoldagar kvar, jippie!

090530

Hejsan, nu sitter jag här och har precis kommit hem från Viveka, hon, jag oxh Julia var på stranden och eldade och myste lite. Först så åkte jag till Viveka vid typ 8 sen så skulle vi se på filmen "tretton" men dvd:n gick sönder så vi fick lov att göra något annat, så vi gick då ner till stranden men jag hann bara vara där en halvtimma typ.
Innan det så hade jag varit på stranden och solat, har nog fått lite färg iallafall. ♥

tjulililu =)

Hejsan, Idag var det skoooolan som valigt då, sug på det -.-
gjorde matte prov idag fick 30/35 ville få bättre!
håller på att skriva på min saga, går ganska segt men hoppas att det blir bra!
Efter skolan åkte jag hem till stina & fikade, då kom Patrik (: sen så mötte vi upp Felicia, Viveka & julia.
Vi åkte till Margits kiosk och köpte godis & glass, gottgott!
vi satt där & snacka lite sen så hem till stina igen, då kom mamma & hämtade mig.

I helgen ska det bli ungefär 30 grader, då ska jag ut, sola & bli brun!
På fredag ska jag till Gekås & shoppa med mamm o frida, ska bli msyigt.
Efter det ska jag slagga hos Elin. ♥

pluuggplugg, tisdag =)


hej, idag var det skola som vanligt , var ganska slappt... spelade bränboll och massa annat.
hem sen och kolla "tyra banks show" det är skit bra!
snart ska jag plugga lite spanska, ska kunna klockan till på fredag, sen är det engelska sagan till nästa vecka -.-
Ikv ska jag städa rummet och mysa. ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0